Leder
Brede Rimer Bjerke
+47 901 24 648
leder.fadderullan@sbio.no

Brede er 21 år og kommer fra Trondheim. Brede tar en bachelor i siviløkonomi og elsker å stå på langrenn.
Til tross for at Brede mangler en «Trønderbart», så er Brede en super leder. Han er flink til å motivere resten av styret til å være på topp.

Brede vil jobbe hardt for å gi de nye studentene en velkomst de sent vil glemme.

Informasjonsansvarlig
Frida Bjørset
+47 902 49 858
info.fadderullan@sbio.no

Frida er 21 år og kommer fra Kongsberg. Frida går 2. året på PR og markedskommunikasjon, og har tidligere vært ambassadør i Fadderullan. Som informasjonsansvarlig gleder Frida seg til en spennende tid fremover, og generelt å ta del i Fadderullan 2017 for å gi  studentene informasjonen de trenger før, under og etter Fadderullan. Frida har også ansvar for alle plattformer og sosiale medier.

Ambassadøransvarlig og nestleder
Daniel Molstad
+47 918 46 525
ambassador.fadderullan@sbio.no

Daniel er på sitt andre år på en bachelor i økonomi og administrasjon, og har vært aktiv i SBIO fra første stund. Daniel er en positiv og kreativ student, med en «just do it» holdning. Daniel sine hovedoppgaver er å styre, motivere og sysselsette ambassadørene i Fadderullan.

Sikkerhetsansvarlig
Stine Larsen
+47 974 98 524
sikkerhet.fadderullan@sbio.no

Stine er 23 år og studerer 1.året på PR og Markedskommunikasjon. Som sikkerhetsansvarlig er Stine sin jobb både før og under dagene å koordinere med sikkerhets partnere og andre etater samt planlegge og sørge for at diverse søknader blir godkjent. Din sikkerhet er Stines førsteprioritet.

Fadderansvarlig
Vilde Kristine Andersen
+47 918 57 667
fadder.fadderullan@sbio.no

Vilde er 21 år og er på sitt andre år i en bachelor i PR og Markedskommunikasjon. Vilde sine oppgaver er alt fra fadderrekrutering til inndeling av faddergrupper, samt å holde styr på alle under selve Fadderullan. Dette er noe Vilde har god erfaring med fra før, etter å ha vært ambassadør med fokus på faddere.

Økonomiansvarlig
Armann Ingthorson
+47 977 26 917
okonomi.fadderullan@sbio.no

Armann går tredje året på en bachelor i Økonomi og Administrasjon. Han er 22 år og er opprinnelig fra Island, men er oppvokst i Kongsberg. Som Økonomiansvarlig er Armann sine arbeidsoppgaver i store trekk budsjettering og å holde styr på det finansielle rundt hele prosjektet. Dette involverer kontroll over kontantstrømmen, og at pengene går dit de skal.

Markedsansvarlig
Magnus Emil Furnes
+47 918 57 525
samarbeid.fadderullan@sbio.no

Magnus er 20 år og studerer 2.året på Markedsføringsledelse. Magnus viste tidlig engasjement for SBIO som både ambassadør for Fadderullan i 2016 og markedsansvarlig i X-Dagen. Magnus sine oppgaver ligger i samarbeid og marked, og skaffe de eksterne samarbeidspartnerne vi trenger for å kunne gjøre Fadderullan 2017 til den beste fadderuken i Norge.

Arrangementansvarlig
Ida Helene Waskaas
+47 480 55 057
arrangement.fadderullan@sbio.no

Ida er 23 år, studerer Creative Industries Management (Kultur og Ledelse) og er fra Skien. Dette er jenta som er ansvarlig for bookinger og arrangementene. Ida har god erfaring med dette, etter å ha jobbet som ambassadør i arrangement-teamet i Fadderullan 2016.